Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer yol görmek

Rüyada mermer yol görmek

Rüyada mermer yol görmek hayatından razı geleceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, yokluk içine gireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye rivayet eder.

Rüyada mermer yol gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinin yeniden yapılandırılmaya ihtiyacı var.

Rüyada mermer yol görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer koltuk görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine alamet eder.

Rüyada mermerin kırıldığını görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada mermer zemin görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermerden merdiven görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada mermer merdiven görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdivenden inmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer üzerinde yürümek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments