Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık uyumak

Rüyada mezarlık uyumak

Rüyada mezarlık uyumak tüm parasını kaybedeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık uyumak gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna edebilme yeteneğiniz kimse farkında olmasa da, takdire şayandır.

Rüyada mezarın içinde uyumak dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak istediği gibi bir hayata kavuşacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, kafasına göre birini bulacağına yorulur.

Rüyada mezar uyumak keyfinin olmayacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada mezar üstünde uyuduğunu görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta uyumak maddi kolaylığa ulaşacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarda uyumak kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda uyuduğunu görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlık yanında uyumak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments