Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üzerinde uyumak

Rüyada mezar üzerinde uyumak

Rüyada mezar üzerinde uyumak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, bir koyduğu işten üç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üzerinde uyumak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle aranızda yaşanan anlaşmazlığın çözülemeyeceğini görmeniz anlaşmayı sonlandırabilir.

Rüyada mezarda uyuduğunu görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, ilerleyemeyeceğine delalettir.

Rüyada mezarda uyumak açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstünde uyuduğunu görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın yanında uyumak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar uyumak hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık üzerinde uyumak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada mezarlık uyumak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar üzerinde uyumak sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments