Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar içinde birini görmek

Rüyada mezar içinde birini görmek

Rüyada mezar içinde birini görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, rızkın gittikçe azalacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine delalettir.

Rüyada mezar içinde birini gördüyseniz:

  • Maddi kazanç içeren anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada mezar içinde ışık görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar içinde namaz kılmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarı su içinde görmek işlerinin yoluna gireceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev içinde mezar görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde mezar görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine delalettir.

Rüyada mezar içinde ateş görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada mezar içinde kefen görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hata yapılacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar içinden geçmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments