Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar içinde ateş görmek

Rüyada mezar içinde ateş görmek

Rüyada mezar içinde ateş görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok önemli noktalara geleceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar içinde ateş gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işini kendi yapsın, karışmamanızda fayda var.

Rüyada mezar içinde ateş görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın içinde ateş görmek büyük başarılara imza atacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına delalettir.

Rüyada mezarda ateş görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda ateş yakmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta ateş görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada mezarın üstünde ateş görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezardan ateş çıktığını görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada mezar üzerinde ateş görmek hayatından çıkaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments