Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslana taş atmak

Rüyada aslana taş atmak

Rüyada aslana taş atmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, büyük işlere girileceğine yorulur.

Rüyada aslana taş atmak gördüyseniz:

  • Sizi yanıltmayacak.

Rüyada aslana taş atmak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada aslana ekmek atmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada taştan aslan görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsaha taş atmak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve taş atmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sevinç ve mutluluğa, ardından yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediye taş atmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya taş atmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara taş atmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, atılıma geçeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments