Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslana ekmek atmak

Rüyada aslana ekmek atmak

Rüyada aslana ekmek atmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslana ekmek atmak gördüyseniz:

  • Dikkat etmeniz gereken şey karşı cins ilişkilerinizdir.

Rüyada aslana ekmek atmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine işarettir.

Rüyada aslana taş atmak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hidayete ermeyi de başaracağına delalettir.

Rüyada aslana ekmek vermek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzüne ekmek atmak evlilik yolunda bir adım atılacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet eder.

Rüyada ekmeği çöpe atmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, zenginleşeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada ekmeği denize atmak iş öğreneceğine, ilim irfan sahibi olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ekmeği atmak düzenin bozulacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ekmeği suya atmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments