Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye taş atmak

Rüyada kediye taş atmak

Rüyada kediye taş atmak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, başarılarının takdir edileceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye taş atmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya, pozisyona veya duruma bağlı olmanız, önünüzdeki diğer olanakları ya da fırsatları değerlendirmenizi zorlaştırabilir.

Rüyada kediye taş atmak rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada köpeklere taş atmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyuna taş atmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada düşmanına taş atmak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, gözyaşlarının dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kargaya taş atmak tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine işarettir.

Rüyada ağaca taş atmak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslana taş atmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada birisine taş atmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments