Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taştan aslan görmek

Rüyada taştan aslan görmek

Rüyada taştan aslan görmek kendi işinin başına geçeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, şansının açık olacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada taştan aslan gördüyseniz:

  • Seminer, kurs veya konferanslara katılabilir ya da sevdiğiniz kişilerle samimi diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada aslana taş atmak kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine işaret eder.

Rüyada taştan aslan görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan derisi görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine işarettir.

Rüyada aslan öldürdüğünü görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslan ve yavrusunu görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine delalet eder.

Rüyada aslanı sevdiğini görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslana ekmek atmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına alamet eder.

Rüyada çok aslan görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments