Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akşam mezarlığa gitmek

Rüyada akşam mezarlığa gitmek

Rüyada akşam mezarlığa gitmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet eder.

Rüyada akşam mezarlığa gitmek gördüyseniz:

  • Kirada oturuyorsanız, komşularınız türlü problemler yaratabilir veya kardeş ya da kuzenlerin sorunlarıyla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada akşam mezara gitmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada akşam mezarlığa gitmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada akşam mezar görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına inanılır.

Rüyada akşam okula gitmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına yorulmaktadır.

Rüyada akşam kar yağdığını görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada akşam yolda yürümek hasretlerin biteceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına delalettir.

Rüyada akşam namaz kıldığını görmek makamını garantileyeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada akşam namazını yanlış kılmak böylece maddi imkânların genişleyeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments