Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar eşelemek

Rüyada mezar eşelemek

Rüyada mezar eşelemek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada mezar eşelemek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Rüyada mezar eşelemek kız çocuğunun olacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada toprak eşelemek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Rüyada kum eşelemek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kumu eşelemek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıktan meyve toplamak sorumlu tutacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıkta bulunduğunu görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına inanılır.

Rüyada kendi mezarına su dökmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine delalettir.

Rüyada mezar taşı yıkamak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments