Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumu eşelemek

Rüyada kumu eşelemek

Rüyada kumu eşelemek büyük bir parasızlık yaşanacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumu eşelemek gördüyseniz:

  • Yaşamınızı güvenceye almak için riske atılmak gerekiyorsa bunu yapmaya çalışın.

Rüyada kum eşelemek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumu eşelemek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, fakirliğinin biteceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına işaret eder.

Rüyada mezar eşelemek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak eşelemek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, güzelliklere rast gelineceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum yemek görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kum tükürmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada beyaz kumda yürümek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine inanılır.

Rüyada kumun içinde para bulmak içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments