Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum eşelemek

Rüyada kum eşelemek

Rüyada kum eşelemek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, başarılarının takdir edileceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kum eşelemek gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmelerine fırsat tanımayın.

Rüyada kum eşelemek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, istemediği halde borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada kumu eşelemek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada mezar eşelemek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak eşelemek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına rivayet eder.

Rüyada kum ve deniz görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına yorulur.

Rüyada odada kum görmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kum yağdığını görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işarettir.

Rüyada beyaz kumlu deniz görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, onların başarıları ile övüneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments