Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta bulunduğunu görmek

Rüyada mezarlıkta bulunduğunu görmek

Rüyada mezarlıkta bulunduğunu görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, büyük çaba sarfedeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta bulunduğunu gördüyseniz:

  • Ailenizle birlikte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta bulunmak el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta bulunduğunu görmek işinde dar boğaza gireceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda bulunmak güzel işlere imza atacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arafatta bulunmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret eder.

Rüyada kuran okunan yerde bulunmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğün evinde bulunmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde bulunmak maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulur.

Rüyada tuvalette bulunmak sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments