Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıktan meyve toplamak

Rüyada mezarlıktan meyve toplamak

Rüyada mezarlıktan meyve toplamak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, endişelerini silip atacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada mezarlıktan meyve toplamak gördüyseniz:

  • Acımasız yargılardan veya bazı kişilerin tekliflerini göz ardı etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada mezarlıktan meyve toplamak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta meyve toplamak yeni şeyler deneneceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine tabir olunur.

Rüyada ağaca çıkıp meyve toplamak ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada ham meyve toplamak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulur.

Rüyada bahçeden sebze meyve toplamak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada sarı meyve toplamak rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Rüyada bahçeden meyve toplamak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçede meyve toplamak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments