Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak eşelemek

Rüyada toprak eşelemek

Rüyada toprak eşelemek mevki makam sahibi olunacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, hakkını yedirtmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toprak eşelemek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişelere veya bakış açısına sahip kişilerle yapacağınız iş birlikleri hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Rüyada toprak eşelemek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar eşelemek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine delalettir.

Rüyada kumu eşelemek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kum eşelemek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada topraktan bir şey çıkarmak yolculuğa çıkmaya, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada toprağa su vermek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine alamet eder.

Rüyada ağzında toprak görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına rivayet eder.

Rüyada ince toprak görmek rahata ereceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments