Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren beklemek

Rüyada tren beklemek

Rüyada tren beklemek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına alamet eder.

Rüyada tren beklemek gördüyseniz:

  • İşinizi, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren bazı konular beklemediğiniz derecede yükselme nedeni olabilir.

Rüyada treni beklemek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, düşmanına galip geleceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına alamet eder.

Rüyada istasyonda tren beklemek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tren beklemek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tren istasyonunda beklemek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine işaret eder.

Rüyada tren istasyonunda tren beklemek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tren beklediğini görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada koyun beklemek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada beklediği haberi almak akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments