Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar başında yasin okumak

Rüyada mezar başında yasin okumak

Rüyada mezar başında yasin okumak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına alamet eder.

Rüyada mezar başında yasin okumak gördüyseniz:

  • Hassasiyetinizin etkisi artmış olduğu için soğukkanlılığınızı korumakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada mezar başında yasin okumak kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yasin suresinin başını okumak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün başında yasin okumak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, manevi olarak da yıpranacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada mezarda yasin okumak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta yasin okumak hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, mutluluğunun büyüyeceğine yorulur.

Rüyada mezar başında fatiha okumak kar sağlayacağı işlere gireceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, işe başlanacağına işaret eder.

Rüyada mezarın başında kuruan okumak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine delalettir.

Rüyada mezar başında kuruan okumak rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments