Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın başında kuruan okumak

Rüyada mezarın başında kuruan okumak

Rüyada mezarın başında kuruan okumak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kendi patronu olacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın başında kuruan okumak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir yol ayrımında olabilirsiniz.

Rüyada mezarın başında kuruan okumak dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, parasının ve malının da artacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalettir.

Rüyada mezar başında kuruan okumak çok zor dönemlerden geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin başında kuruan okumak mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün başında kuruan okumak diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine işarettir.

Rüyada kabir başında kuruan okumak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada mezar başında fatiha okumak iç dünyanızın sakinleşeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, sağlığının da bozulacağına işarettir.

Rüyada mezarın başında dua okumak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar başında ayetel kürsi okumak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments