Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başında kuruan okumak

Rüyada birinin başında kuruan okumak

Rüyada birinin başında kuruan okumak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin başında kuruan okumak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir arkadaşınız sizin için yapmasını istediğiniz bazı şeyleri ihmal etmiş olabilir.

Rüyada birinin başında kuruan okumak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mezarın başında kuruan okumak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kalkınacağına işaret eder.

Rüyada ölünün başında kuruan okumak bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabir başında kuruan okumak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine yorulur.

Rüyada mezar başında kuruan okumak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, zor zamanların biteceğine, beden sağlığının zarar göreceğine delalettir.

Rüyada ezberden kuruan okumak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölünün arkasından kuruan okumak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hastaya kuruan okumak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments