Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek başına ağlamak

Rüyada tek başına ağlamak

Rüyada tek başına ağlamak bebek sahibi olunacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek başına ağlamak gördüyseniz:

  • Söylentilere neden olabilecek tavırlar almamaya gayret edin.

Rüyada tek başına ağlamak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek başına oynamak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada tek başına uçağa binmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek başına namaz kılmak borçların kısa sürede ödeneceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek başına yolculuk yapmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek başına gezmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, başarılarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek başına kaybolmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, işinde terfi alacağına, kazancın katbekat arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek başına yolda yürümek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments