Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara sarılıp ağlamak

Rüyada mezara sarılıp ağlamak

Rüyada mezara sarılıp ağlamak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalettir.

Rüyada mezara sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmekten, belli gruplara katılmaktan ya da kendinizi açıkça ifade etmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada mezara sarılıp ağlamak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir mezar başında ağlamak adının hiç yok yere lekeleneceğine, günah işlemekten korunacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi mezarının başında ağlamak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, dileklerinin de kabul olacağına, para kazanmaya rivayet eder.

Rüyada mezara gidip ağlamak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada babamın mezarında ağlamak zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada mezarlığa gidip ağlamak çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar başında ağlamak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar görüp ağlamak çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, işlerinin yarım kalacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments