Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslana binmek

Rüyada aslana binmek

Rüyada aslana binmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, hedeflerine yaklaşacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işarettir.

Rüyada aslana binmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz var.

Rüyada aslanın üstüne binmek moral bulacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada aslan üzerine binmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada aslan üstüne binmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslana binmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine inanılır.

Rüyada aslanın sırtına binmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine işarettir.

Rüyada aslan saldırmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulur.

Rüyada aslan almak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada kafesde aslan görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments