Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan almak

Rüyada aslan almak

Rüyada aslan almak bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada aslan almak gördüyseniz:

  • Bazı engeller olsa da, ardından olaylar istenen şekli alabilir.

Rüyada aslan bıçaklamak kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada aslan yaralamak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, bolluk içinde yaşamaya rivayet eder.

Rüyada aslanla köpek görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaktan aslan görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada aslanın öldüğünü görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, adının yayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman aslan görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada deniz aslanı görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada aslana yem olmak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments