Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanın sırtına binmek

Rüyada aslanın sırtına binmek

Rüyada aslanın sırtına binmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hafifleyeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada aslanın sırtına binmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada aslanın sırtına binmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına işarettir.

Rüyada aslanın sırtına bindiğini görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kolaylıklara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada aslanın üstüne binmek kişinin yüzünün güleceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan üzerine binmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada aslana binmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına alamet eder.

Rüyada aslan üstüne binmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının sırtına binmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sırtına binmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments