Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafesde aslan görmek

Rüyada kafesde aslan görmek

Rüyada kafesde aslan görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kafesde aslan gördüyseniz:

  • Parasal konuları veya iş birliklerini ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda yaşanan tıkanıklık veya terslikler sona eriyor.

Rüyada aslanı kafese koymak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafeste aslan görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafes içinde aslan görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına işaret eder.

Rüyada aslanı kafeste görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, ticaretinin açılacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafesde aslan görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuşu kafeste görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına alamet eder.

Rüyada kafes içinde tavşan görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kendini kafeste görmek daha rahat bir hayatı olacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments