Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan üstüne binmek

Rüyada aslan üstüne binmek

Rüyada aslan üstüne binmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulur.

Rüyada aslan üstüne binmek gördüyseniz:

  • Sizin herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Rüyada aslanın üstüne binmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada aslan üstüne binmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşeğin üstüne binmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada boğanın üstüne binmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada otobüsün üstüne binmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atın üstüne binmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, yeni iş kapılarının açılacağına delalettir.

Rüyada koyun üstüne binmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet eder.

Rüyada balinanın üstüne binmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments