Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan üzerine binmek

Rüyada aslan üzerine binmek

Rüyada aslan üzerine binmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, mal ve mülk sahibi olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada aslan üzerine binmek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı gözden geçirin.

Rüyada aslana binmek onun yolundan ayrılmayacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada aslanın sırtına binmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sorunlarını aşacağına işarettir.

Rüyada aslan üstüne binmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanın üstüne binmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, bundan güç ve cesaret alacağına alamet eder.

Rüyada aslan üzerine binmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada aslan tarafından korunmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan beslediğini görmek inancının eksileceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, hidayete erip huzuru bulacağına rivayet eder.

Rüyada iyi aslan görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments