Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevki kaybetmek

Rüyada mevki kaybetmek

Rüyada mevki kaybetmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, problemleri teker teker çözeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevki kaybetmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler verebilir veya çok fazla talepte bulunan kişiler nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada mevki kaybetmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada mevkili birini görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mevki yükselmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevki sahibi görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevki sahibi insanlar görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, vaaz ve nasihate yorulur.

Rüyada birini yüksek mevkide görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek mevkili birini görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına inanılır.

Rüyada mevki sahibi birini görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments