Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Karşılıklı eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mevki sahibi birini görmek düşmanlarını kaybetmeye, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine işarettir.

Rüyada mevki sahibi insanlar görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine inanılır.

Rüyada makam mevki sahibi olmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mevki sahibi görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada mevki sahibi olmak iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sağlık içinde yaşanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına yorulur.

Rüyada mevkili birini görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek mevkide birini görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments