Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevki sahibi görmek

Rüyada mevki sahibi görmek

Rüyada mevki sahibi görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada mevki sahibi gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren sorunlardan da kurtulacaksınız.

Rüyada mevki sahibi olmak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevki sahibi insanlar görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, saygınlık elde edeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada makam mevki sahibi olmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize işarettir.

Rüyada mevki sahibi birini görmek dünya malının çoğalacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına alamet eder.

Rüyada mevki sahibi birinin elini öpmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevki sahibi görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek mevkide olmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini yüksek mevkide görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments