Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren istasyonunda tren beklemek

Rüyada tren istasyonunda tren beklemek

Rüyada tren istasyonunda tren beklemek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına delalet eder.

Rüyada tren istasyonunda tren beklemek gördüyseniz:

  • Çekingen ya da kararsız davranırsanız bazı kayıplara uğrayabilirsiniz.

Rüyada istasyonda tren beklemek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, istediği yola çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tren istasyonunda beklemek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada tren istasyonunda tren beklemek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada metro istasyonunda beklemek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada istasyonda beklemek çevresinin genişleyeceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tren istasyonunda kaybolmak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine delalettir.

Rüyada tren istasyonu görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tren istasyonuna gitmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments