Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren ve istasyon görmek

Rüyada tren ve istasyon görmek

Rüyada tren ve istasyon görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada tren ve istasyon gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.Bunun sonucunda bazı egzersizlere yönelmeniz mümkün.

Rüyada istasyonda tren beklemek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, keyifli olacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tren ve istasyon görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına yorulur.

Rüyada tren istasyonunda kaybolmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, sağlığının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada tren istasyonunda beklemek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, dertleri biteceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine işaret eder.

Rüyada tren istasyonu görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada tren istasyonuna gitmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada tren istasyonunda tren beklemek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada akaryakıt istasyonu görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, büyük maddi kayıp verileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments