Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istasyon görmek

Rüyada istasyon görmek

Rüyada istasyon görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, işinde çok ilerleyeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, duaların kabul göreceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istasyon gördüyseniz:

  • Samimi konuşmalar yapmalısınız.

Rüyada tramvay istasyonu görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hem verimi yükselteceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada baz istasyonu görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada tren istasyonunda beklemek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada petrol istasyonu görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, işlerin aksamayacağına, rahat ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Rüyada tren istasyonuna gitmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada tren istasyonunda kaybolmak kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada metro istasyonunda beklemek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işarettir.

Rüyada istasyonda tren beklemek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments