Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tramvay istasyonu görmek

Rüyada tramvay istasyonu görmek

Rüyada tramvay istasyonu görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet eder.

Rüyada tramvay istasyonu gördüyseniz:

  • Zor bir karar almanız gerekebilir.

Rüyada tramvay istasyonu görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tramvayı kaçırmak büyük tartışmalara gireceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada tramvay kullanmak hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine delalettir.

Rüyada tramvay çarptığını görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tramvaya binmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet eder.

Rüyada tramvayın devrildiğini görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tramvay yolu görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına rivayet eder.

Rüyada tramvay yolculuk yapmak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments