Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren istasyonunda beklemek

Rüyada tren istasyonunda beklemek

Rüyada tren istasyonunda beklemek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tren istasyonunda beklemek gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işyerinizde kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada istasyonda tren beklemek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, büyük kayıplara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tren istasyonunda beklemek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, hak yolundan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada tren istasyonunda tren beklemek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, kız çocuğunun olacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada metro istasyonunda beklemek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, kendisini çok yıpratacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istasyonda beklemek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada tren istasyonunda kaybolmak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tren ve istasyon görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tren istasyonuna gitmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments