Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meslek kazanmak

Rüyada meslek kazanmak

Rüyada meslek kazanmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada meslek kazanmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya sosyal herhangi bir grupla bir araya gelmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz.

Rüyada meslek kazanmak elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada meslek görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada meslek seçmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sorunsuz geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada meslek değiştirdiğini görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere işarettir.

Rüyada eski mesleğini yapmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, önemli bir şahsiyet olacağına delalettir.

Rüyada meslekte yükselmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, aşama göstermeyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski mesleğini görmek yeni başlangıçlar yapacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada meslek değiştirmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments