Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meslek değiştirmek

Rüyada meslek değiştirmek

Rüyada meslek değiştirmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, başının ağrıyacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına tabir olunur.

Rüyada meslek değiştirmek gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz ya da ilgi alanınıza giren konularda elinize geçen bilgileri veya haberleri en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada meslek değiştirmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada meslek değiştirdiğini görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalettir.

Rüyada eski mesleğini yapmak eksik olan yanının tamamlayacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada mesleğini yaptığını görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine işarettir.

Rüyada mesleğini yapmak büyük sorunlar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada meslek sahibi olmak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine rivayet eder.

Rüyada olmak istediğin mesleği görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, huzur içinde yatacağına delalet eder.

Rüyada meslekte yükselmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments