Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ve at görmek

Rüyada aslan ve at görmek

Rüyada aslan ve at görmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, yeni mekânlara gireceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına işarettir.

Rüyada aslan ve at gördüyseniz:

  • Kafa karıştırıcı hareketleri olan kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada aslan ve at görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işarettir.

Rüyada at ve aslan görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde aslan görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işarettir.

Rüyada aslan tarafından yenmek yediği ekmeğin verimli olacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan köpek görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, istediği gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanla bakışmak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine inanılır.

Rüyada aslana bakmak hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki aslan görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, zor durumda kalınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments