Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürü halinde aslan görmek

Rüyada sürü halinde aslan görmek

Rüyada sürü halinde aslan görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde aslan gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamamak için sizden beklentileri olan kişileri onaylıyormuş gibi görünmenizde fayda var.

Rüyada sürü halinde aslan görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürü halinde hayvan görmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürü halinde yılan görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, elindekileri kaybedeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına inanılır.

Rüyada sürü halinde kurt görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet eder.

Rüyada sürü halinde fare görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada sürü halinde siyah köpek görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işarettir.

Rüyada sürü halinde köpek görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalettir.

Rüyada sürü halinde arı görmek beden sağlığının zarar göreceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments