Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanla bakışmak

Rüyada aslanla bakışmak

Rüyada aslanla bakışmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, elin bollaşacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına işarettir.

Rüyada aslanla bakışmak gördüyseniz:

  • Aralık ayına olumlu ruh haliyle başlıyorsunuz.

Rüyada aslanla bakışmak sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada karşılıklı bakışmak maddi kayba uğrayacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, şeref ve rütbeye delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızla bakışmak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerle bakışmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle bakışmak yüküne ortak olacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle bakışmak sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada erkekle bakışmak yenilenme yaşayacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments