Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki aslan görmek

Rüyada iki aslan görmek

Rüyada iki aslan görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki aslan gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla ya da geçmişle bağlantılı kişilerle bağlantı kurabilir, karşılaşabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada evde aslan görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada aslandan kaçıp kurtulmak neşesinin yerine geleceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada kanatlı aslan görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan doğurmak isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına rivayet eder.

Rüyada aç aslan görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına inanılır.

Rüyada aslan ve koyun görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, tamamen içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek ve dişi aslan görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine inanılır.

Rüyada aslan kovalamak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments