Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ve aslan görmek

Rüyada at ve aslan görmek

Rüyada at ve aslan görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine tabir olunur.

Rüyada at ve aslan gördüyseniz:

  • İstediğiniz kişiye dönüşme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada aslan ve at görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işarettir.

Rüyada at ve aslan görmek keyifli sohbetler edeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına inanılır.

Rüyada aslanlar tarafından kovalanmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada aslan kovmak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, evleneceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada aslan ve fil görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine işaret etmektedir.

Rüyada taştan aslan görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına tabir olunur.

Rüyada zincirlenmiş aslan görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada aslan ve maymun görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments