Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslana bakmak

Rüyada aslana bakmak

Rüyada aslana bakmak kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslana bakmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada aslana bakmak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada aslan bakmak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslan çiftleşmesi görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada aslan ve eşek görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına işarettir.

Rüyada aslan ailesi görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada aslanlarla yürümek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada deve ve aslan görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada sürü halinde aslan görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments