Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istediğin mesleği görmek

Rüyada istediğin mesleği görmek

Rüyada istediğin mesleği görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin mesleği gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, karlı yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada olmak istediğin mesleği görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada istediğin mesleği görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada meslekten atıldığını görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada meslek seçmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, aydınlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meslek değiştirdiğini görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, karasızlık yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine delalet eder.

Rüyada eski mesleğini yapmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, geçiminin zorlaşacağına, rütbesinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mesleğini yapmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hayatından çıkaracağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meslek değiştirmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments