Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balinanın üstüne binmek

Rüyada balinanın üstüne binmek

Rüyada balinanın üstüne binmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, çok para kazanılacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına delalettir.

Rüyada balinanın üstüne binmek gördüyseniz:

  • Tutarsız tavırları olan bir kişiye nasıl davranacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada balinanın üstüne binmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına yorulur.

Rüyada balinaya binmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yunus balığının üstüne binmek el üstünde tutulur hale geleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada timsahın üstüne binmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, önünü göremez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada filin üstüne binmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine alamet eder.

Rüyada uçağın üstüne binmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trenin üstüne binmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına delalettir.

Rüyada balığın üstüne binmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, üzüleceğine, pişman olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments