Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsün üstüne binmek

Rüyada otobüsün üstüne binmek

Rüyada otobüsün üstüne binmek iyi geçim halinde kalacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, mutlu bir evliliğe, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza yorulur.

Rüyada otobüsün üstüne binmek gördüyseniz:

  • Belli kişiler belli pozisyonlarını değiştirmemekte kararlı olabilir veya belli bir pozisyon alabilirler.

Rüyada otobüsün üstüne binmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işaret eder.

Rüyada kamyonun üstüne binmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşeğin üstüne binmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz at üstüne binmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada boğanın üstüne binmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahın üstüne binmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada inek üstüne binmek mutluluğun kapıyı çalacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, büyük bir sorun oluşacağına alamet etmektedir.

Rüyada koçun üstüne binmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments