Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanı yenmek

Rüyada aslanı yenmek

Rüyada aslanı yenmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet eder.

Rüyada aslanı yenmek gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da farklı olayları anlamaya veya açıklamaya çalışırken bulabilirsiniz.

Rüyada aslanı yenmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada aslan tarafından yenmek fakirlik yaşayacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, hasret çekileceğine inanılır.

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada köpek tarafından yenmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanını yendiğini görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, mallarının artacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi etinin yendiğini görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanı yendiğini görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, çok hayırlı insan olunacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına delalet eder.

Rüyada düşmanlarını yenmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments