Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer döşemek

Rüyada mermer döşemek

Rüyada mermer döşemek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, işe gösterilen ilginin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer döşemek gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Rüyada mermer döşemek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada halı döşemek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına inanılır.

Rüyada çeyiz döşemek üzüleceğine ve kırılacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev döşemek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada oda döşemek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Rüyada eve fayans döşemek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada eve tahta döşemek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yol döşemek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments