Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer yemek

Rüyada mermer yemek

Rüyada mermer yemek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, güçlükle elde edilecek başarı rivayet eder.

Rüyada mermer yemek gördüyseniz:

  • İşle aile arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada mermer yemek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer parçası görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına rivayet eder.

Rüyada mermer taş görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli mermer görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına rivayet eder.

Rüyada mermer sütun görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada mermer bina görmek kişinin bundan zarar göreceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına inanılır.

Rüyada mermer mutfak görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments